Bonners Ferry High School  Logo

Summer School 2017

APPLICATION FORM

SESSION I - Social Studies/History – June 19 – June 30, 2017

SESSION II - English/Language Arts – July 10 – July 21, 2017

SESSION III - Math – July 2 – August 4, 2017

SESSION IV - Science – August 7 – August 18, 2017 

6.png

 

 2016 - 2017

Bell Schedule 

1st  7:50 am - 9:00 am 70 Min.
Breakfast Delivered To Class
2nd  9:05 am - 10:05 am 60 Min.
3rd  10:10 am - 11:10 am 60 Min.
4th  11:15 am - 12:15 pm 60 Min.

Students Released At 12:15 pm. Teachers Monitor For Five Minutes

5th  12:55 pm - 1:55 pm 60 Min.
6th 2:00 pm - 3:00 pm 60 Min.
7th  3:05 pm - 4:05 pm 60 Min.

Badger Bulletin

<< >>
Sunday
6/18/17
Monday
6/19/17
Events
Tuesday
6/20/17
Wednesday
6/21/17
Thursday
6/22/17
Friday
6/23/17
Saturday
6/24/17